We vinden het belangrijk om de zenders en ontvangers veilig en stabiel te houden het is daarom belangrijk dat we regelmatig onderhoud in de vorm van software updates doen. We hebben weer een update ronde gepland en deze over vier momenten uitgespreid. Tijdens dit onderhoud wordt de beveiliging van het OS bijgewerkt zodat de netwerken van de beheerders veilig blijven. Tevens worden de software pakketten bijgewerkt.

We hebben de volgende planning gemaakt: we beginnen donderdag 1 augustus a.s. met de CB ontvangers, de CB zenders doen we op vrijdag 2 augustus a.s. De PMR ontvangers doen we op maandag 5 augustus a.s, de dag erna, op dinsdag 6 augustus a.s. doen we de PMR zenders.

Tijdens het updaten zijn de betreffende zenders en ontvangers kort, tot maximaal een uur uit de lucht. Er is per zender / ontvanger geen tijdstip gepland. We voeren de werkzaamheden verspreid over de dag uit. Dit zal hoofdzakelijk tussen 10:00 uur en 22:00 uur zijn. Voor beheerders welke e-mail alerts ontvangen, de eventuele down meldingen tijdens de update periode kun je negeren, je zender / ontvanger komt vanzelf weer online.

Vragen? Mail support@ncbr.nl.